top of page
Under 2023 kommer det finnas en rad olika möjligheter att träna golf på. Vissa trivs bättre i grupp, då har vi skapat ”tränings-kortet” som är kontinuerlig säsongs träning. Tema kurser i grupp kommer dyka upp vid olika tillfällen under året. Grönt kort kurser i grupp eller privat.

För dem som får ut max av sin träning genom enskilda lektioner så kommer det finnas flera olika paket. En privat lektion handlar inte om att bygga om en sving, det handlar skapa de rätta förutsättningar för dig. Vi är alla unika, har olika mål och mängd tid till förfogande.

Spellektionen kan göras av en eller flera spelare då vi tillsammans tar en tur på banan, diskuterar och får konkret testa hur vi ska spela banan smartast efter våra förutsättningar.

Hur vill du träna? 

Träning

LEKTION

Ska du få ut maximalt av din träning så ska den ske kontinuerligt. Jag erbjuder dig därför olika paket av lektioner så att du ska hitta ett alternativ som ska passa dig perfekt.

Hur lektionstiden disponeras bestämmer du själv utefter dina önskemål. I en lektion kan ni vara fler än 1 person. Paketen är inte knutna till person utan kan delas mellan exempelvis familjemedlemmar och vänner.

Tio lektioner: 
3500:- / 25 min
7000:- / 50 min

Fem lektioner: 
1750:- / 25 min
3500:- / 50 min

En lektion: 
375:- / 25 min
750:- / 50 min

LEKTION PÅ BANAN

Genom att ta en spellektion på banan, där vi är under skarpt läge så kan vi lära oss mycket av. Det krävs en strategi innan man ska ta sig an ett hål på bästa sätt, att sedan analysera dina möjligheter och sen skapa en plan inför ett slag för att göra det på bästa sätt. Jag använder mig mycket av Decade system vid spelstrategi, där det handlar om att ha oddsen på sin sida när man gör sin plan inför ett slag. Här finns många slag att tjäna. 

 

1500:-/ 120 min (1-3 personer)

Vad är en custum fitting? 
Det är en individuell utprovning av utrustning. Det handlar om att du ska få optimala förutsättningar att prestera på golfbanan utifrån dina förutsättningar. Vi testar först din gamla utrustning för att få data sen provar sen ut nya och jämför så vi finner det bästa för dig. 

  • Testa järn: Boka 50 min lektion. Skriv custom fitting vid bokning.

  • Testa driver eller wedgar: Boka 25 minuter. 


Har du frågor ang utrustningen: Ring eller maila.
Vad köp av klubbor så drar halva priset för din custom fitting/tid/lektion. 

"It's a funny thing, the more I practise the more lucky I get."
Arnold Palmer, Gary Player, Ingemar Stenmark mfl

bottom of page