top of page

Hjälpmedel

  • Vet du hur långt du slår med dina klubbor? 

  • Eftersträvar du säkrare och snabbare resultat?

Genom att använda teknologiska hjälpmedel i din träning får du direkt återkoppling på din sving och en boost för din utveckling. Att veta hur långt du slår med dina klubbor, både carry och med rull ger dig möjlighet att planera ditt spel mycket smartare på banan och spara slag.

I vår fantastiska studio på Vellinge GK finner du hjälpmedel i världsklass. 

IMG_4779.jpg

Trackman

Bakom framgångsrika golfare återfinns numera ofta en orange box, en Trackman. Detta är en radar som ger bäst återkoppling på vad som händer med klubban och bollen när du slår.  Genom att Trackman spårar cirka 30 olika parametrar kring bollflykt får du en överlägsen bild över var du snabbast kan utveckla. Vi använder även Trackman vid utprovning av klubbor då Trackman är de bästa ögonen du kan ta hjälp av. 

                 WWW.TRACKMANGOLF.COM

 

DeWiz

En svensk innovation som som er ut som en klocka.  Du fäster den på armen och får återkoppling på hur din arm rör sig vilket är otroligt viktig information när man t.ex ska ta bort en slice. Det ger även information om ditt tempo, svinglängd med mera. Tillsammans med Trackman är det ett utmärkt hjälpmedel  för att lära sig sina längder på framförallt sina viktiga slag med wedgarna. 

                             WWW.DEWIZGOLF.COM 

272843008_337098221808945_7814804245290541328_n.jpg
bottom of page